A Nha Trang house takes its home entertainment

24
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Located in the central town of Nha Trang, a house carved into a hill has great sea views, and a 50-seat cinema behind its swimming pool.

Located on a 420 square meters area, a house in Nha Trang has an ocean view with the bay and mountains in the background. It was built for rental and leisure purposes.

Located on a 420 square meter plot, this house in central Nha Trang Town offers views of the oceans with the bay and mountains in the background.

Pham Thi My An (MM++ architects), the architect of the house, decided to maximize the number of bedrooms and entertainment experience so that people will feel comfortable when they stay inside the piece of real estate.

Architect Pham Thi My An (MM++ architects) decided to maximize the number of bedrooms and entertainment experience to ensure residents have a memorable stay.

The house has two entrances. The 1st one is under the main part, behind a stony fence. The 2nd one is an exterior staircase running to the higher deck level.

The house has two entrances. The first one is behind a stone fence and the second is an exterior staircase running to the higher deck with a swimming pool.

It contains 2 main parts: A high ceiling volume, glazed in the front and stone cladding in the back; and a timber box with large louvers openable.

The pool level, the fourth, also has a high ceiling space that combines the kitchen, the dining area and the living room, with a pool table thrown in, for good measure. Above it is the fifth floor resembling a timber box with large five-storey house has two main parts. A high ceiling volume, glazed in the front and stone cladding in the back; and a timber box with large louvers.

With 5 floors, the building has its ground level as a garage and a 50-seat cinema in the back of the pool, technical and spa spaces in the back. 

The building uses its ground level as a garage and as a space for a 50-seat cinema behind in the back of the pool, not to mention spa facilities.

On the 2nd floor, facing the cliff, a bedroom suite with a private garden and outdoor bathroom. 

On the third floor, facing the cliff-side is a bedroom suite with a private garden and outdoor bathroom.

The 3rd floor hosts the main space where dining space, kitchen and living room are merged in a unique space in seamless connection with outdoor spaces through glass doors.

A closer look at the fourth floor, which hosts the main space that combines the kitchen, dining and living room in a seamless connection with outdoor spaces via glass doors.

On the 4th floor, there are 2 beds with a paranomic view to the pool creating a direct visual connection with the seascape.

On the fourth floor are deck chairs that have a continuous view of the pool and the seascape.

The top floor is used for bedrooms with a system of glass door and wooden shutters making it easy to adjust light shade. The house is on a large

The top floor has been used for bedrooms that have a system of glass doors and wooden shutters allowing the residents to decide how much light to let in. The house is on a large podium that gives it the needed height to get sea views over the street and residences in front.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.